Välkommen

Hoppas att ni mår bra och att ni hittar vad ni gillar här!

Detta är en blogg om hundägande, ett brett men ack så roligt ämne. Det jag vill förmedla till er är kärleken till hundar och hundars trohet till oss. Här kan ni läsa om några insider-tips om hur det är att äga en ung hund. Det är bra att veta saker som jag har lärt mig under åren som gått, kunskap som är till för att dela med sig av.

Att äga en äldre hund har också sina egenheter, läs mer om att äga en äldre hund här! Sen har du lite tips om att resa med din hund, det är verkligen något som är olika från hund till hund. Vissa älskar det och vissa avskyr det! Men att få lite tips om resa med en hund kan göra att det hela kan bli lättare. Hoppas att ni kan hitta något som kan hjälpa er!

Andra ämnen som berörs här på bloggen är att ställa ut eller tävla med sin hund, något som faktiskt kan passa alla, det är inte bara för de “finare”. Tävlingar för hundar finns i alla dess former!

Att hjälpa en hund i nöd är också något som berörs här, hade jag kunnat önska så hade inga djur blivit plågade eller lämnade. Men tyvärr finns inte den möjligheten idag men däremot kan alla göra något. Allt vi gör för djurhemmen gör stor skillnad.

Veterinären, det är också något som skiljer från hund till hund. Jag tror att vi ägare kan göra mycket och det kan ni läsa mer om här, till exempel att vara lugn, gör en sådan skillnad för din vän. De känner precis allt som vi känner, om inte mer. Så är vi lugna så smittar vi vår vän med, då blir det lättare för båda!

Hoppas att ni får en bra lässtund här,